Pozdrav!

Ja sam Ivana Žigić

vlasnica tvrtke Town Sight pod kojom djeluju brendovi TS seminari i ŽIVA.     
Kroz 13 godina rada i 8 godina u poduzetništvu stekla sam iskustvo u administrativnim, marketinškim, organizacijskim, dizajnerskim, tehnološkim i istraživačkim poslovima koje pod brendom ŽIVA pružam kao virtualni asistent.

Specijalizirana za pružanje podrške malim poduzetnicima

Pitate se

Trebam li virtualnog asistenta?

Ako se zbog bavljenja dugotrajnim i nužnim obavezama ne stignete baviti bitnim stvarima za Vaše poslovanje poput zarađivanja novca, poboljšanja korisničke usluge, dobivanja preporuka ili dovođenja novih klijenata. Ne želite zaposliti nekoga na puno radno vrijeme? Onda je virtualni asistent prava osoba za Vas jer se bavi poslom koji Vam oduzima vrijeme a plaćate samo vrijeme utrošeno u produktivan rad. Uštedite vrijeme i novac i ostanite​ usredotočeni na svoju osnovnu djelatnost.

Kako Vam mogu pomoći?

Bilo da trebate pomoć u ažuriranju web stranice, dizajniranju letaka ili samo trebate nekoga tko će Vam izraditi izvješće, moje iskustvo i brzina u radu s drugim klijentima pomoći će mi da što efikasnije izvršim Vaše zadatke kako bi Vi bili u mogućnosti ostati fokusirani na Vaše ciljeve.

Pogledajte sve usluge

Pomoći ću Vam da ostvarite svoje ciljeve 

Svoje usluge pružam osim na hrvatskom i na njemačkom i engleskom jeziku. Imam iskustvo rada s klijentima iz cijelog svijeta i uvijek se veselim pomoći drugima da postignu svoje ciljeve. Moji klijenti vole što ne moraju zaposliti zaposlenika i plaćaju mi samo onoliko sati ili zadataka za koje sam im potrebna.

Što moji klijenti kažu…

Usredotočite se na svoju

osnovnu djelatnost

Zakažite besplatne 30 minutne konzultacije i otkrijmo skupa kako Vam mogu pomoći.

Zatražite termin

Linkovi

Town sight  j.d.o.o. 
Ulica Zvonimira Ljevakovića 20
10000 Zagreb
Tel: 01/88-97-936
OIB: 47007059561
IBAN: HR2024070001100524542

Dogovorite besplatan 30 minutni sastanak i otkrijmo skupa kako možete delegirati svoje poslove i ostvariti svoj puni potencijal.

Javite mi se